😸🅾Хто може стати учасником програми пільгового кредитування в Україні?🎁💰

😸🅾Хто може стати учасником програми пільгового кредитування в Україні?🎁💰

Зміст:

Хто може стати учасником програми пільгового кредитування в Україні?

Навіть активні позичальники не завжди знають, хто має право на отримання пільгового кредиту, тоді як такий кредитний продукт дозволяє отримати кредитні кошти на справді вигідних умовах. Упускати таку можливість не варто.

Щоб знайти, кому видають пільгові кредити, треба знати, на що буде витрачено гроші. Якщо це звичайна споживча позика на поточні потреби, такий варіант можна знайти у багатьох банках та мікрофінансових організаціях (МФО). У компанії «ШвидкоГроші» видають пільгову позику зі зниженою процентною ставкою на будь-які цілі.

Якщо потрібний пільговий кредит для пайовика для придбання житла, тоді потрібно шукати умови конкретної державної програми та перелік банків-учасників. Інформацію про вимоги до позичальників можна знайти на офіційних сайтах відповідних органів та на сайтах банків.

У компанії «ШвидкоГроші» оформлюють пільгові кредити на будь-які потреби. Мікропозики під нульовий процент можна отримати всього за 15-20 хвилин через мобільний додаток МФО. Видають їх тільки новим клієнтам з наявністю доходу та гарною кредитною історією. Якщо цих вимог дотримано, то найпростіше подати заявку через додаток. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу в ньому легко розібратися навіть тим, хто ніколи не оформляв онлайн-кредити.

Або скануйте QR-код, щоб завантажити додаток

Як отримати пільговий кредит багатодітній сім'ї

Як отримати пільговий кредит багатодітній сім'ї

Сім'ям з дітьми надаються пільгові довгострокові кредити на придбання житла, предметів довгострокового користування та житлове будівництво. Дізнатися, чи можна скористатися такою програмою і чи діє вона зараз, можна у місцевому органі влади.

В Україні статус багатодітної сім'ї набувають ті, хто має троє чи більше дітей. Взяти пільговий кредит для сімей з 2 дітьми як багатодітним не вийде, оскільки вони не мають такого статусу. Але батьки з двома дітьми можуть претендувати на участь в інших пільгових програмах, якщо підходять до їхніх вимог.

Такого поняття, як пільговий кредит одинокій матері, в Україні немає. Самотня мати може скористатися іншими пільговими кредитними програмами, якщо відповідає критеріям. Самотні батьки також можуть оформити кредитну картку з пільговим періодом у банку або взяти мікропозику під нульовий відсоток у МФО.

Нещодавно в Україні був доступний пільговий кредит при народженні другої дитини для купівлі житла. Купити квартиру в іпотеку на вигідних умовах можна було через Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву. Позичальник мав бути не старше 35 років і стояти на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов. За умови народження другої дитини держава відшкодувала 25% вартості квартири. Наразі ця програма не діє.

Якщо гостро стоїть питання, де взяти гроші багатодітній сім'ї, щоб додати на перший внесок на житло за іпотекою, купити нові речі у квартиру чи для дітей, є мінімум два варіанти вирішення питання — звернутися до банку чи МФО. Але у банку часто пред'являються жорсткі вимоги до позичальників. У такому разі простіше користуватися послугами мікрофінансової організації. У «ШвидкоГроші» готові видати довгостроковий кредит із низькою ставкою та багатодітною родиною, оскільки вимоги до клієнтів мінімальні. До МФО можна звернутися офлайн та онлайн. Навіть якщо виникло термінове питання, із «ШвидкоГроші» його реально вирішити за 20 хвилин: саме стільки часу займає видача кредиту.

Як отримати пільговий кредит молодій сім'ї

Програма молодіжного кредитування надає молодим сім'ям (до 35 років) можливість отримати кредит на придбання житла. Обов'язковою умовою для цього взяття на квартирний облік. Для оформлення пільгового кредиту потрібно звернутися до Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Молода сім'я може претендувати і на пільговий кредит на купівлю житла молодому спеціалісту за програмою «єОселя», якщо хтось із пари є медиком, педагогом, науковим чи науково-педагогічним працівником.

Молоді сім'ї можуть взяти і звичайний споживчий кредит на пільгових умовах. Якщо вперше звернутися до компанії «ШвидкоГроші», буде можливість отримати позику майже під 0% на будь-які потреби (купівля техніки, ремонт авто тощо). Але важливо бути платоспроможним та мати хорошу кредитну історію.

Відповіді на питання про пільговий кредит:

Як отримати пільговий кредит учаснику АТО? Які банки дають пільгові кредити оташникам?

Пільговий кредит учасникам АТО можна отримати для покупки житла чи будівництва будинку у сільській місцевості. Це різні кредитні програми, тому умови щодо них відрізняються. Видати пільговий кредит за державною програмою може лише банк-учасник. Якщо не вистачає особистих заощаджень для першого внеску з іпотеки, можна взяти пільгову позику до МФО «ШвидкоГроші».

Як отримати пільговий кредит на житло багатодітній родині?

Наразі немає державних програм, спрямованих на кредитування саме багатодітних сімей. Але батьки з 3 і більше дітей можуть претендувати на інші кредити, якщо підходять за вимогами. Також взяти пільговий кредит на будь-які потреби можна у компанії «Швидкогроші». Для цього потрібні тільки паспорт та ІПН будь-якого батька.

Як отримати пільговий кредит на житло молодій сім'ї?

Пільговий кредит на житло молодій сім'ї, в якій подружжя не старше 35 років, можна отримати через Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву. Для цього важливо стояти на квартирній черзі. Для оформлення пільгової іпотеки потрібно звернутись безпосередньо до Фонду з необхідними документами.

Як отримати пільговий кредит молодому спеціалісту?

Якщо молодий фахівець хоче оформити пільговий кредит на купівлю житла, він може зробити це за програмою Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву чи за програмою «єОселя». У першому випадку потрібно бути не старше 35 років і стояти на квартирній черзі, у другому — бути медиком, педагогом, вченим чи військовослужбовцем.

Як порахувати відсотки за пільговим кредитом?

Для розрахунку відсотків за пільговим кредитом можна використовувати кредитний калькулятор на сайті банку чи мікрофінансової організації. При надсиланні заявки у мобільному додатку «ШвидкоГроші» також можна дізнатися відсотки за пільговим кредитом. Позичальник бачить графік платежів перед підписанням кредитного договору.

Кому належить пільговий кредит на купівлю житла?

Претендувати на пільговий кредит на купівлю житла за програмою «єОселя» можуть такі категорії позичальників: контрактні військовослужбовці, медики, педагоги та науковці. Також пільговою іпотекою можуть скористатися звичайні громадяни України, які не мають власного житла або мають менше зазначеної в умовах програми площі.

Як самозайнятому отримати пільговий кредит?

Взяти пільговий споживчий кредит самозайнятий може за таких самих умов, як і звичайні працівники. Якщо є дохід, можна оформити кредитку з пільговим періодом у банку або подати заявку на пільговий кредит під 0,01% або 1% до МФО «ШвидкоГроші». Перевіряти працевлаштування в МФО не будуть, оскільки потрібні лише паспорт та ІПН.

Як отримати пільговий кредит сироті?

Діти-сироти можуть розраховувати на різні пільги від держави, але цільових пільгових кредитів для таких категорій громадян наразі немає. Якщо сирота є малозабезпеченим безробітним громадянином, можна претендувати на програму «Рука допомоги» для започаткування свого бізнесу. Якщо ж потрібний звичайний кредит на покупку телефону або поточні витрати, можна оформити його під мінімальний відсоток у «ШвидкоГроші».

Скільки потрібно заробляти, щоби отримати пільговий кредит?

У компанії «ШвидкоГроші» не має значення розмір зарплати при отриманні пільгового кредиту. Головна умова - наявність постійного доходу, але неважливо в якому розмірі. Надавати довідку з роботи або банківську витяг для підтвердження платоспроможності не потрібно. До того ж доходом може бути не лише зарплата, а й стипендія, пенсія, соціальна допомога тощо.

Як розрахувати суму пільгового кредиту?

Щоб розрахувати суму пільгового кредиту, можна скористатися кредитним калькулятором на сайті мікрофінансової організації ШвидкоГроші. Кредитні калькулятори доступні для всіх кредитних продуктів компанії, так що нескладно оцінити та порівняти, який вид позики найкраще підійде під вимоги позичальника.

Як відобразити списання пільгового кредиту у бухгалтерській справі?

Залежно від типу отриманого пільгового кредиту у підприємства можуть виникнути певні особливості щодо обліку доходу від отриманої компенсації відсотків за кредитом. Якщо немає можливості розбиратися з бухгалтерськими проводками самостійно, слід звернутися до професійного бухгалтера або фінансового спеціаліста. Такий фахівець зможе докладно пояснити, як правильно відобразити списання кредиту відповідно до облікових правил та регламентів. Зазвичай списання кредиту відображається через відповідні рахунки та проведення у бухгалтерії.

Якщо вам потрібні гроші терміново і немає часу розбиратися в юридичних та бухгалтерських тонкощах — найкраще оформити пільговий кредит як фізичну особу в «ШвидкоГроші» та витратити гроші на будь-які цілі.

Чи потрібно нараховувати відсотки за пільговим кредитом — банківське проведення?

Банк, який видав пільговий кредит, нараховує відсотки за кредитом щомісяця. З такою самою періодичністю Фонд розвитку підприємництва компенсує відсотки. Тому отримувачі держпідтримки наприкінці кожного місяця мають здійснити відповідні проведення: скільки їм нарахували відсотки за отриманий пільговий кредит.

Питання про необхідність нарахування відсотків за пільговим кредитом та банківською проводкою має бути вирішене на підставі умов кредитного договору. У деяких випадках відсотки за пільговим кредитом можуть бути нульовими або встановлені на мінімальному рівні. Однак, якщо умови кредитного договору передбачають нарахування відсотків, необхідно виконувати відповідні банківські проводки для обліку цих відсотків.

Як перераховується пільговий кредит під час розлучення? Як поділити пільговий кредит при розлученні?

Кредити, які подружжя брало в період шлюбу, вважаються загальними та діляться пропорційно до частин розділеного майна. При розлученні кредити діляться навпіл навіть у тому випадку, коли гроші в борг брав лише один із подружжя.

Згідно з чинним законодавством, якщо один із подружжя взяв пільговий кредит, перебуваючи у шлюбі, то такі борги будуть вважатися загальними. У разі розлучення майно та кредити діляться навпіл між подружжям. Тільки за домовленістю між колишнім подружжям один із них може взяти виплату кредиту на себе.

Пільговий кредит для військовослужбовців

Коли згадується пільговий кредит для військових, йдеться насамперед про державну іпотечну програму купівлі житла «єОселя». Згідно з нею, військовослужбовці ЗСУ за контрактом та силовики можуть придбати квартиру в Україні з річною процентною ставкою 3%. Вимоги програми:

  • бути громадянином України;
  • бути старше 18 років на дату оформлення іпотеки;
  • бути не старше 70 років на дату погашення кредиту;
  • бути платоспроможним (потрібне виправлення з роботи про доходи);
  • не мати у власності житла або мати нерухомість не більше встановлених норм;
  • не фігурувати у списках санкцій;
  • не брати участі в інших чинних державних програмах забезпечення житлом.

Особливо варто зазначити, що у Львові, Одесі та Кривому Розі пільговий кредит ветеранам бойових дій, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, сім'ям загиблих військовослужбовців можна оформити зі зниженою процентною ставкою — 4% замість 7%. Для військових та правоохоронців доступна ставка 0%. Компенсація процентної ставки здійснюється за рахунок обласного бюджету.

У 2019 році запустили пільгові кредити і для учасників АТО, які видавалися для придбання житла. Нині ця державна програма трансформувалася у «єОселя». На неї можуть претендувати учасники АТО із статусом учасника бойових дій.

А ось на пільговий кредит афганцям розраховувати не варто. Але завжди можна оформити споживчий кредит як фізичну особу. З таким запитом можна звернутися як до банку, так і до МФО. У «ШвидкоГроші» позику зі зниженою ставкою можуть видати і афганцям, якщо вони раніше не користувалися послугами компанії.

Про компанію ШвидкоГроші в цифрах

Розглянутих заявок

3 000 000

Розглянутих заявок

Схвалених кредитів

2 225 000

Схвалених кредитів

Задоволених клієнтів

1 600 000

Задоволених клієнтів

Загалом можна виділити такі переваги співпраці з МФО «ШвидкоГроші» для військових, ветеранів, учасників АТО, афганців та інших категорій клієнтів:

  • проста подача заявки на кредит онлайн з будь-якої точки України;
  • мінімум документів — лише паспорт та ідентифікаційний код;
  • широкий віковий діапазон — позичальник може бути від 18 до 70 років;
  • оформлення позики всього за 20 хвилин, а при повторній подачі — за 5 хвилин;
  • повернення кредиту в один клік через програму;
  • можливість пролонгації позики незліченну кількість разів.

Мобільний додаток «ШвидкоГроші» особливо зручний для оформлення мікрокредиту, тому що в ньому все відбувається швидше та простіше. До того ж, телефон завжди з собою: достатньо наявності інтернету — і можна подати заявку на кредит, навіть перебуваючи в глухому селі, в дорозі або в гостях у друзів.

Або скануйте QR-код, щоб завантажити додаток

Пільговий споживчий кредит для пенсіонерів

Пенсіонерам не так просто взяти споживчий кредит у банку чи мікрофінансовій організації. Більшість фінансових установ висувають суворі вимоги до віку позичальників. Найчастіше верхній поріг не перевищує 60–65 років, тоді як в Україні вийти на пенсію за віком можна не раніше 60 років.

Якщо потрібний споживчий кредит на невелику суму, можна звернутися до мікрофінансової компанії «ШвидкоГроші». До МФО за пільговою позикою під 0,01% можуть звернутися нові клієнти віком від 18 до 70 років. Неважливо, що позичальник перебуває у статусі пенсіонера, головне, щоб він мав постійний дохід і не мав інших боргів.

У компанії «ШвидкоГроші» можна оформити і довгостроковий кредит із вигідною процентною ставкою. Така позика доступна не тільки новим, а й постійним клієнтам МФО. Мікрофінансова організація пропонує кілька кредитних продуктів, щоб кожен позичальник міг вибрати для себе варіант із найкращими умовами. Будь-яка позика оформляється за 15-20 хвилин у відділенні, на сайті або в мобільному додатку за паспортом та ІПН. Додаткова перевага МФО «ШвидкоГроші» — довідку про доходи надавати не потрібно.

Важким плюсом компанії є наявність мобільного додатка. З його допомогою і нові, і старі клієнти можуть за кілька хвилин подати заявку на позику, що цікавить, і в разі схвалення моментально отримати гроші на карту. Це зручно, коли потрібно тут і зараз оплатити товар чи послугу.

Пільгові кредити для переселенців

Пільгові кредити для переселенців

Якщо є необхідність оформити кредит на купівлю житла як переселенцю (ВПО), можна подати заявку на участь у програмі «Надання пільгових іпотечних кредитів внутрішньо переміщеним особам». У цьому важливо мати можливість підтвердити свою платоспроможність. Ті, хто вже має у власності нерухомість на підконтрольній Україні території, не можуть брати участь у цій програмі.

Взяти пільговий кредит ВПО можна і для споживчих потреб. Для цього можна відкрити кредитку в банку або взяти мікропозику онлайн у МФО. У «ШвидкоГроші» статус переселенця не має значення, оскільки до позичальників висувають інші вимоги: вік 18–70 років, громадянство України, стабільний дохід, гарна кредитна історія. Новий клієнт МФО має мати паспорт, ІПН та банківську картку.

Важливо зазначити, що кредит готівкою або на картку без «прописки» у банку взяти не вийде. Мікрозайм без реєстрації, за місцем проживання можна оформити тільки в мікрофінансовій організації. У «ШвидкоГроші» переселенцям видають і короткострокові та довгострокові кредити. Відсоткова ставка залежить від обраного кредитного товару. На розмір відсотків також впливає і те, чи вперше позичальник звернувся до компанії «ШвидкоГроші» чи ні.

Серед переваг цієї МФО варто відзначити не лише відсутність необхідності показувати реєстрацію, а й можливість взяти гроші у борг максимально швидко. Якщо виникла гостра потреба у невеликій сумі, за 15-20 хвилин вийде оформити позику у додатку.

Або скануйте QR-код, щоб завантажити додаток

Пільговий кредит для бюджетників

Державна іпотечна програма «єОселя» дозволяє бюджетникам придбати власне житло на вигідних умовах. Пільговий кредит для медпрацівників, педагогів та науковців надається під 3% річних. До цієї категорії можна віднести і пільгові кредити для співробітників МВС: на мінімальну відсоткову ставку можуть претендувати силовики та захисники України.

Пільгові кредити вчителям, медикам, вченим і військовослужбовцям для придбання квартири або будинку надають лише за умови, що позичальник не має власного житла або менший за встановлену норму. Важливим є і рівень доходу: якщо банк підрахує, що позичальник має маленький дохід, у кредиті буде відмовлено.

На іпотечний пільговий кредит співробітникам МНС розраховувати не варто, але вони можуть спробувати взяти участь у молодіжному кредитуванні, якщо відповідають віковим вимогам.

Пільговий кредит для держслужбовців можна взяти не лише на купівлю житла. У банках та МФО можна знайти вигідні умови кредитування на різні цілі без урахування місця роботи. Це може бути покупка авто, ремонт квартири, придбання побутової техніки тощо.

Якщо враховувати, що більшість бюджетників мають невисокі доходи, то може бути актуальним і звичайний кредит до зарплати. Оформити позику на невелику суму, щоб покрити поточні витрати до «получки», можна у «ШвидкоГроші». Плюси — вигідна відсоткова ставка, оформлення у додатку за 20 хвилин, зручне погашення кількома платежами, наявність лише двох документів та активної банківської картки. До того ж, надавати селфі при оформленні кредиту не потрібно: ідентифікація клієнта відбувається через систему BankID.

Пільгові кредити для інвалідів

Знайти цільовий пільговий кредит для сімей з дитиною-інвалідом практично нереально. І тут простіше шукати іншу програму. Наприклад, якщо йдеться про купівлю житла, варто перевірити перелік вимог щодо іпотеки від Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву або за державною програмою «Оселя».

Якщо потрібен пільговий кредит на лікування, тоді простіше оформити кредитну картку або звернутися за мікрокредитом до МФО. У «ШвидкоГроші» взяти пільгову позику на лікування можна онлайн через мобільний додаток лише за 15–20 хвилин.

Чому найкраще звернутися до «ШвидкоГроші», коли потрібен кредит на лікування:

  • оформлення швидке, а питання здоров'я часто не терплять зволікання;
  • не потрібно збирати додаткові документи, знадобляться лише паспорт та ІПН;
  • позичальник може працювати будь-де, у тому числі неофіційно;
  • для нових клієнтів доступна мінімальна процентна ставка;
  • постійні позичальники можуть взяти вигідний довгостроковий кредит.

До того ж, якщо немає можливості вчасно повернути позику, можна продовжити термін користування кредитними коштами. Єдина умова — потрібно сплатити відсотки.

Як розрахувати пільговий кредит?

Розрахунок суми пільгового кредиту зазвичай доступний на сайті банку чи мікрофінансової організації. Якщо позика оформляється у відділенні, можна попросити співробітника надати повний розрахунок того, скільки доведеться заплатити за кредитом зі зниженою процентною ставкою.

Знайти калькулятор розрахунку пільгового кредиту можна і на сайті «ШвидкоГроші». Якщо вибрати бажану суму та термін позики, вийде дізнатися скільки потрібно буде заплатити за користування кредитними коштами. У компанії «ШвидкоГроші» є дострокове погашення пільгового кредиту без оплати додаткових комісій. За згодою клієнта оплачувати кредит може інша людина, так що необов'язково робити переказ боргу за пільговим кредитом.

Якщо цікавить перерахунок пільгового кредиту при розлученні, найкраще уточнити це питання у співробітника банку чи МФО, де було оформлено позику. Крім цього, може знадобитися консультація юриста.

Кредит онлайн на картку без відмови з пільговим періодом в Україні — це реальність!

Компанія «ШвидкоГроші» видає пільгові кредити на картку з високим відсотком схвалення. Це можуть бути короткострокові кредити практично під нульовий відсоток, так і довгострокові позики з мінімальною процентною ставкою. Оскільки вимоги до позичальників не жорсткі, всі мають шанс отримати гроші в борг: кожна заявка розглядається індивідуально.

Є кілька причин звернутися за кредитом до компанії «ШвидкоГроші» — лояльність до клієнтів, широкий вибір кредитних продуктів, вигідні процентні ставки, послуга пролонгації позики, можливість отримати кредит онлайн та офлайн.

Про компанію ШвидкоГроші в цифрах

Розглянутих заявок

3 000 000

Розглянутих заявок

Схвалених кредитів

2 225 000

Схвалених кредитів

Задоволених клієнтів

1 600 000

Задоволених клієнтів

Оформити кредит на картку з пільговим періодом цілком реально, але деяким все ж таки відмовляють у видачі таких позик. Які можуть бути причини відмови у пільговому кредиті:

  • погана кредитна історія;
  • низька платоспроможність;
  • невідповідний вік позичальника;
  • наявність боргів у кредитних організаціях;
  • надання недостовірних даних та ін.

Високі шанси отримати кредит на пільгових умовах мають нові клієнти компанії «ШвидкоГроші», оскільки МФО не висуває до них жорстких вимог. Важливою умовою є наявність двох документів, постійного доходу та хорошої кредитної історії. Ні місце роботи, ні соціальний статус, ні розмір зарплати не мають значення. До того ж оформити кредит на картку можна лише за 15–20 хвилин через програму «ШвидкоГроші».

Або скануйте QR-код, щоб завантажити додаток

Який кредит можна взяти у компанії ШвидкоГроші - види кредитів

Яку суму можна взяти в борг у компанії ШвидкоГроші

Хто може звернутися за кредитом у ШвидкоГроші - кому дадуть позику

На які цілі видається кредит у ШвидкоГроші

300
Оберіть бажану суму кредиту
Ця інформація не є кредитним калькулятором у розумінні НПА НБУ. Детальні розрахунки витрат на кредит з урахуванням вибраних умов (калькулятори по кожному кредитному продукту) тут.

Істотні характеристики послуги

Розкриття інформації 

Наші реквізити:

ТОВ «СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР», ЄДРПОУ 37356833, 01032, м. Київ, вул. Саксаганського 133-А, тел. (044) 498 10 20, info@sgroshi.com. Ліцензія видана Нацкомфінпослуг, розпорядження від 28.02.2017 р. №438, яка переоформлена 07.03.2024р. Національним банком України на ліцензію на діяльність фінансової компанії з правом надання послуги – надання коштів та банківських металів у кредит.

Реквізити для клієнтів Захищеної категорії:

ТОВ «СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР», ЄДРПОУ 37356833, 01032, м. Київ, вул. Саксаганського 133-А, тел. 0800 504420, virymovzsu@sgroshi.com

Детальніше про умови отримання кредиту