Money4you – анулювання ліцензії

Money4you – анулювання ліцензії

Зміст:

Money4you (ТОВ «МАНІФОЮ») - це небанківська фінансова організація, що спеціалізується на видачі короткострокових позик. Комітетом з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг Національного банку України 02 вересня 2024 року прийнято рішення про анулювання ТОВ «МАНІФОЮ» ліцензії на діяльність фінансової компанії. Рішення набирає чинності з 03 вересня 2024 року. ТОВ «МАНІФОЮ» з 03.09.2024 року не має права укладати нові договори позики, продовжувати строк дії укладених договорів позики, а також вносити зміни до договорів, які спрямовані на збільшення розміру зобов’язань за укладеними договорами позики. Попри те, що Національний банк України анулював ліцензію цієї компанії, це жодним чином не впливає на чинність договорів позики та поточні зобов’язання клієнтів. Зобов’язання за раніше укладеними договорами позики виконуються сторонами в повному обсязі до моменту виконання договору.

Анулювання діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю - це процес припинення роботи компанії. Він може бути ініційований з кількох причин. До них належать добровільна ліквідація, рішення засновників, суду або інших державних органів. Залежно від причин анулювання буває добровільним, примусовим або ж проходить через процедуру банкрутства. Процес примусового анулювання діяльності небанківських фінансових організацій відбувається внаслідок порушення з їхнього боку норм чинного законодавства або невиконання зобов'язань перед клієнтами. Рішення про примусове припинення діяльності ухвалюється Національним банком України, який контролює та регулює діяльність усіх небанківських фінансових організацій.

Опис Money4you

Компанія ТОВ "МАНІФОЮ" надавала клієнтам споживчі кредити на вигідних умовах. На сьогоднішній день вона позбавлена ліцензії, тому нові кредити клієнтам не видаються з 3 вересня 2024 року.

Всупереч тому, що компанія вже не оформляє позики, повернути гроші, взяті в кредит онлайн Money4you повинні всі її клієнти. Зробити це можна перейшовши в особистий кабінет Money4you.  Позичальник також може повернути борг онлайн за допомогою переказу з банківської карти. Погасити борг можна і в будь-якому відділенні банку або через термінали самообслуговування, перерахувавши гроші на реквізити компанії.

Раніше компанія пропонувала клієнтам Money4you промокод. Він складався  з особливої комбінації цифр і літер, що вимагають активації. За таким промокодом можна було отримати вигідну знижку на кредитну ставку для першої або повторної позики. Однак зараз ця послуга вже не актуальна

Що тепер буде з компанією Money4you

З 03.09.2024 року компанія ТОВ "МАНІФОЮ" не має права укладати нові кредитні договори. Також їй заборонено вносити будь-які зміни до укладених договорів, спрямовані на збільшення розміру зобов'язань за ними.

Чинні договори

Про компанію Money4you відгуки клієнтів можна зустріти різні. Однак слід уточнити, що, незважаючи на анулювання НБУ її ліцензії, всі договори, які були підписані до 03 вересня 2024 року, мають юридичну силу. Тому борги за ними потрібно повертати в обов'язковому порядку. В іншому разі це може призвести до серйозних наслідків, які наростатимуть у міру збільшення строків простроченої заборгованості:

  • нарахування додаткових відсотків;
  • зіпсованої кредитної історії;
  • судових розглядів.

Щоб уникнути серйозних наслідків, потрібно зв'язатися з представниками небанківської фінансової організації. Детальну інформацію можна знайти на офіційному сайті - https://money4you.ua/.

67

Розкриття інформації 

Наші реквізити:

ТОВ «СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР», ЄДРПОУ 37356833, 01032, м. Київ, вул. Саксаганського 133-А, тел. (044) 498 10 20, info@sgroshi.com. Ліцензія видана Нацкомфінпослуг, розпорядження від 28.02.2017 р. №438, яка переоформлена 07.03.2024р. Національним банком України на ліцензію на діяльність фінансової компанії з правом надання послуги – надання коштів та банківських металів у кредит.

Реквізити для клієнтів Захищеної категорії:

ТОВ «СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР», ЄДРПОУ 37356833, 01032, м. Київ, вул. Саксаганського 133-А, тел. 0800 504420, virymovzsu@sgroshi.com

Детальніше про умови отримання кредиту